Szolgáltatásaink

Tudjon meg többet szolgáltatási területeinkről

— HOTEL

Minőségi
szállodatakarítás?

A takarítás következő szintje


Míg a legtöbb szállodai takarítócég rutinszerű takarítási megoldásokat kínál, addig a Tomorrow Cleaning ezen túlmutatva végzi szolgáltatását.

Mindig csillogó formában a Tomorrow Cleaning-gel!

A magas higiéniás követelményrendszer fenntartása kulcsfontosságú tényezője a szállodaiparnak.
Minden szobának, mindig a legjobbnak kell lennie. A közösségi terek a rendezvénytermek, a lobbyk, a mosdók és a többi vendégfogadásra alkalmas területet pedig rendben és reprezentatívan szükséges tartani, hogy a vendégek már a belépés pillanatától jól érezzék magukat.

A professzionális takarítás, a kényelmes tartózkodás egyik alappillére!

Amikor nyaralni megyünk, kétségtelenül várjuk a pihenést, egy kis luxust, ami elvonja a mindennapi stressztől a figyelmünket. Tehát az utolsó dolog az amire vágyunk, hogy koszos-piszkos szállodába érkezzünk. Tapasztalt csapatunk kiváló minőségű takarítást biztosít, hogy növeljük az élményt. Módszereinknek és tapasztalatunknak köszönhetően a teljeskörű higiéniát biztosítjuk. Ügyfeleink bíznak bennünk, bíznak abban, hogy vendégeik nagyszerűen érezik majd magukat, ha minden tiszta és ragyogó.

— IRODA

A tiszta munkahely

Az Ön irodája, a mi utunk


Bizonyított tény, hogy az iroda tisztasága meghatározza, hogy a munkatársak mennyire motiváltak és produktívak. Senki sem értékeli, ha kellemetlen, nem megfelelő irodai környezetben kell dolgoznia. Az irodában lévő, szálló por csökkenti a beltéri levegő minőségét, és ez akár zavarhatja a koncentrált munkavégzést.

Szolgáltatásunk rugalmas és hatékony, alkalmazkodva az Ön egyedi igényeihez.

Meghatároztuk az irodatakarítási szabványokat melyek segítségével irodatakarítási csapatunk segíti megvédeni a munkahely higiéniai egészségét:

1. Takarítás

2. Vírus és baktériummentesítés

3. Beltéri levegő javítása

4. Nincs keresztszennyeződési opció

Nálunk FONTOS, hogy ugyanaz a minőség jelenjen meg az irodákban, a konyhákban, étkezőkben, tárgyalókban és mosdókban egyaránt.

A Tomorrow Cleaning csapata segítségével valóban tükrözheti az iroda az Ön vállalkozásának kiválóságát.

— FERTŐTLENÍTÉS

1 lépéssel a vírus előtt!

Mert ennyi jár


A világ kormányai és az Egészségügyi Világszervezet egyaránt jelezte a tiszta, fertőtlenített környezet fontosságát a koronavírus (COVID-19) terjedése elleni harcban. Cégünk kifejezetten a munkahelyek és otthonok fertőtlenítését tűzte ki célul. Segíteni szeretnénk, valamint megértetni, hogy valóban fontos a fertőtlenítés.

10 napig tartó védelem egy nanotechnológiás filmréteg felvitelével, melyre a gyártó teljeskörű garanciát vállal.

Hogyan működünk ?

A „ fertőtlenítő ” rendszerünk az igényektől függően három technikát alkalmaz.
1. ÓZON kezelés – Az ózon kezelés során folyadék kibocsátása nélkül, azonban hatékonyan végezzük a vírusmentesítést, a biztonsági előírásokat szigorúan betartva.

2. FELÜLETI LETÖRLÉS – A törlés lehetővé teszi technikusaink számára, hogy meghatározott területeket célozzanak meg a COVID19 vírus elpusztítása érdekében. Az oldatot nedvesen kendőkkel visszük fel a felületekre és a maximális hatékonyság érdekében nem töröljük szárazra.

3. KÖDÖSÍTÉS – A ködképzés lehetővé teszi szakembereink számára, hogy higiénés és fertőtlenítő oldatokat eljuttassák a nehezen elérhető helyekre. Technológiánknak és a felhasznált fertőtlenítőszer segítségével, akár 10 napig is biztosítani tudjuk a teljes vírusmentességet.

Legmélyebb elkötelezettségünk, hogy tiszta, biztonságos és egészséges otthoni vagy munkahelyi környezetet biztosítsunk Önnek. A TOMORROW CLEANING csapata segít a bajban is.

— Ipar

Professzionális ipari tisztaság

A tisztaság új perspektívája.


Bizonyított tény, hogy az iroda tisztasága meghatározza, hogy a munkatársak mennyire motiváltak és produktívak. Senki sem értékeli, ha kellemetlen, nem megfelelő irodai környezetben kell dolgoznia. Az irodában lévő, szálló por csökkenti a beltéri levegő minőségét, és ez akár zavarhatja a koncentrált munkavégzést.

Hozzáállásunk az ipari takarításhoz

Az állásidő, az üzleti tevékenység megzavarása azt jelentheti, hogy termelés vagy a takarítás elmaradhat. Ezért a Tomorrow Cleaning olyan megoldásokat dolgozott ki, melyek hatékonyan alkalmazhatóak az efféle problémák elkerülése érdekében.

Személyre szabott megközelítésünk lehetővé teszi számunkra, hogy a leghatékonyabb megoldásokat biztosítsuk az Ön igényeinek megfelelően. Mindig biztosítjuk az átláthatóságot, biztosítva Ügyfeleink folyamatos lépéstartását. Az iparág vezető technológiáinak felhasználásával, szakértelmünkkel és speciális tudásunkkal kombinálva eltávolítjuk az összes nem kívánt szennyeződést a felületekről.

Ipari takarító csapatunk

A Tomorrow Cleaning teljeskörű konzultációt folytat az minden egyes projektekről, hogy megtudja és meg is értse az ügyfél és az ipari létesítmény specifikus igényeit. Háttértámogatásunk minden esetben 100%-os odafigyelést biztosít a helyszínen dolgozó munkatársainkból álló csapatunknak, akik az ipari tisztítási folyamatok, szinte minden változatára tudnak megoldást.

Az egészségvédelem és a biztonság kiemelt fontosságú az ipari tisztítási szolgáltatásaink elvégzése során. Erre nagy hangsúlyt fektet a TC.

Ipari takarító szolgáltatások

Gyár · Gépsorok · Termelő és gyártóüzemek · Olajkiömlés · Tartályok · Kikötői épületek, dokkok, akár hajók bevonásával · Finomítók · Kormányzati telephelyek · Éttermek · Hűtőházak · Gyógyszeripar · Autóipar · Elektronikai gyártócégek · Ipari padlók · Raktárak

— KÓRHÁZ

Fókuszban a legmagasabb
higiéniai követelmények

A tisztább kórház, biztonságosabb kórház.


Az egészségügyi szektorban a legmagasabb higiéniai követelményeket tartjuk szem előtt. A jelenlegi helyzet ( Covid19) és a jővőbeni hasonló helyzetek következményeképpen még magasabb és szigorúbb rendszerek kialakítására van szükség.

A korházak és egyéb egészségügyi intézmények higiéniai munkafázisait 3 szekcióra osztottuk.

1. Takarítás

2. Vírus és baktériummentesítés

3. Beltéri levegő javítása

4. Nincs keresztszennyeződési opció

Aggodalomra adhat okot az antibiotikumokkal szemben rezisztens baktériumtörzsek előfordulása. Átfogó, szisztematikusan egymásra épülő egészségügyi takarítási rendszerünk minden esetben biztosítja a sterilizálást, ügyelve a fertőzésszabályozási irányelvek betartására.

Plafon

A nehezen hozzáférhető, magas területek hatékony takarítása speciális szakértelmet és technológiát igényel.

Padló

A padlótisztításnak elsősorban biztonsági szempontokra kell összpontosítania.

 

A kórházak takarításának fő célja, a korházban szerezhető fertőzések arányának nagy erejű csökkentése.

— APARTMAN

Luxus a takarításban

Tiszta otthon. Boldogabb élet.


A Tomorrow Cleaning sokéves takarításban szerzett tapasztalatát nagykövetségek, konzulátusok, magánházak esetében is kitűnően kamatoztatja.

Munkatársaink alkalmazásakor nagy figyelmet fordítunk a kimagasló igényeknek való megfelelőségre, ezért munkába állás előtt egy feddhetetlenségi igazolást kérünk, valamint teljeskörű szakmai, tisztitószer-, felületkezelési ismeretekkel ruházzuk fel őket.

Cégünk maximális odafigyelést, minőségi munkát ás garanciát vállal az elvégzett munkára, így Önt nem érheti meglepetés visszatérve otthonába.

Takarítási munkafolyamataink mellett fertőtlenítési és igény szerint háztartásbeli szolgáltatásokkal ( mosás, vasalás, stb ) is állunk partnereink rendelkezésére.

Számunkra nagyon fontos a megbízó elégedettsége, az ő komfortosságát tartjuk szemelőtt.

 

Minden esetben egyedileg járunk el a felmerülő kérdésekkel, kérésekkel szemben.

— PADLÓ

Padlótisztítás & felújítás full house

Nem csak takarítunk.


Keménypadló tisztítási & felújítási szolgáltatásunk a járófelületek érdekében. Minden padlófelület az idő múlásával eltompul, elszennyeződik. Csak az kérdés mikor lép Ön.

Hatékony módja a velünk kötött szerződés után az EDS, HTC, Márvány, Gránit, Műgyanta és egyéb betonpadlók, Terrakotta, Járólap, Terazzo, Vinil járófelületek tisztítása és felújítása, már a mi feladatunk.

Velünk a padló, fiatalodik.

Kiváncsi arra, milyen is tükörsima betonon szembetalálkozni Önmagával ? Válogasson a lehetőségek tárházában

Mire is számíthat?

Technikusaink alapos felmérés és az alkalmazott technológia kiválasztása után megérkeznek eszközparkunkkal, minden eshetőségre felkészülve. Mi nem csak kiküldünk egy munkatársat, hogy végezze el a munkát, hanem egy nagy csapat tapasztalatát és szakértelmét is vele küldjük.

A Tomorrow Cleaning hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket.

— ABLAK

Miért hívjon minket,
ha az ablak tisztítás a feladat?

Csillogást adva.


Ablakainak tisztasága a cég megbízhatóságát tükrözi. Ügyfélként Ön mit feltételezne egy olyan üzletről, amelynek kirakatán nem lehet már belátni, vagy arról az irodáról, ahol a munkatársak koszos üvegfelületek mögött dolgoznak?

Különösen fontos odafigyelni erre, ha telephelyén nagy üvegfelületek találhatóak.

Tipikusan ilyenek a modern irodák, a napfényes szerelőcsarnokok, illetve a forgalmas helyeken kialakított, kirakatos üzlethelyiségek. Az ablakpucolás nem tartozik a háziasszonyok kedvenc időtöltései közé. Mi aztán pontosan tudjuk, miért van ez így. A saját ablaktisztítási megoldástól kezdve a régi, megbízható újságos trükkökig rengeteg módja van annak, hogy a napfény újra megcsillanjon az ablaktáblákon. Soha ne becsülje alá a tiszta ablakok erejét szobáinak, irodájának vagy ipari létesítményének megítélésekor. Rengeteg csodamódszerrel találkozni az interneten, ha az ember körülnéz kicsit ablak tisztítás témában.

 

Ha valóban makulátlan ablakokat szeretne, jobb, ha szakemberekre bízza a munkát.

— SZŐNYEG

Tudnivalók a szőnyegtisztításról

A folt nélküli hírnév érdekében.


Ügyfeleink többsége elsősorban vizuális szempontok szerint rendeli meg szolgáltatásunkat, azonban létfontosságú hogy egészségügyi okokból is tisztítsunk. A szőnyegekben található szerves illékony vegyületek is hozzájárulhatnak az asztma és egyéb allergiák kialakulásához.

Alacsony nedvességtartalmú rendszereinknek köszönhetően, elfelejtheti a hosszabb száradási időt.

A szőnyegtisztításnak 2 opciója van. Az egyik a Tomorrow Cleaning szakembergárdája. A másik nem érdekes. Csapatunk rutinszerűen tisztítja a különböző felületeket, akár többféle technológiát bevetve.

A rendszeres szőnyegtisztítás segít a szőnyeg színének élénkítésében.

Sokan nincsenek tisztában vele, de a legtöbb szőnyeggyártó cég, rendszeres tisztítást igényel a szőnyegei számára, hogy a garancia fennmaradhasson. Bizzon professzinális tisztítástechnológiai szakembereinkben, technológiáinkban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapja.

A Tomorrow Cleaning csapata segítségével valóban tükrözheti az iroda az Ön vállalkozásának kiválóságát.

— ÉPÍTKEZÉS

Építkezés utáni,
átadás előtti takarítás

A takarítás a mi dolgunk.


Cégünk megbízható partnere lehet Önnek, mint kivitelezőnek építkezés utáni takarításban, legyen szó irodaház, lakópark, szálloda átadás előtti nagytakarításáról illetve építkezés közbeni takarításról. Pontosan tudjuk, hogy mire van szüksége, hisz hosszú évek óta ez is része életünknek.

A Tomorrow Cleaning fel van készülve mindennemű szennyeződésre, képzett és lelkiismeretes munkatársaink megtesznek mindent a maradványok eltüntetése érdekében.

Professzionális gépparkunk, specifikus tisztítószereink garantálják az Ön elégedettségét.

Munkatársaink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, felület és anyagkezelési trainingeken sajátítják el a különböző technikákat annak érdekében, hogy az átadás zökkenőmentes legyen.
Ha meggyűlik a baja a garázsszint kőburkolatával vagy esetleg egy kiömlött festék vagy olajfolt okoz gondot a Tomorrow Cleaning azzal is sikeresen megbírkózik, padozat tisztító technikusaink szakértelmében bízva Ön nyugodtan hátradőlhet, a piszkos munkát mi megoldjuk.